آرشیو اخبار بنیاد

رسالت الهی، برگزیده‌ترین جایگاه در نظام تشریع است/ اقتدار امروز ایران، ثمره وحدت و میراث عاشوراست

16 07 2025

اولین سالگرد ارتحال امام جمعه بهشهر حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سید عربعلی جباری(ره) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی  برگزار گردید

سخنرانی در مراسم سالگرد ارتحال حجت الاسلام و المسلمین جباری ـ بهشهر

10 07 2025

اولین سالگرد ارتحال امام جمعه بهشهر حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سید عربعلی جباری(ره) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی  برگزار گردید

مروری بر اخبار و فعالیت های ماهانه بنیاد اسراء؛ خرداد ماه 1404

09 07 2025

​​​​​​​​​​​​​​پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به همت اداره روابط عمومی بنیاد اسراء، ماهنامه اسراء که مروری است بر اخبار و فعالیت های ماهانه بنیاد اسراء (شماره 36، خرداد ماه 1404) آماده و منتشر شد.

شب یازدهم محرم: قرآن و عترت، دو امانت نجات‌بخش بشریت‌اند

07 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی با بیان اینکه «برتری هر امتی به ایمان، اخلاق، فرهنگ و تمدن اوست»، تأکید کرد: امت اسلام دارای قرآنی است که سیدالکتب است و پیامبری که سیدالمرسلین است. چنین امتی، اگر نتواند وحدت و تمدن انسانی ایجاد کند، از جایگاه واقعی خود فاصله گرفته است.

روز عاشورا: مکتب عاشورا الهام‌بخش همه انسان‌هاست / مکتب امام حسین(ع)، یک مکتب زنده، پویا، جامع و الهام‌بخش است

06 07 2025

 حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در سخنرانی روز عاشورا با بیان ویژگی‌های ممتاز نهضت حسینی، بر زنده و الهام‌بخش بودن مکتب امام حسین علیه‌السلام در تمام اعصار تأکید کرد و گفت: مکتب سالار شهیدان، مکتبی زنده، کامل، پویا، جامع و تأثیرگذار است که نمی‌توان آن را صرفاً واقعه‌ای تاریخی قلمداد...

شب دهم محرم؛ شب عاشورا؛ اوج تجلی تولی و تبری در مکتب حسینی است / امام حسین (ع) جریان دائمی حقیقت است

05 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی با تأکید بر وجه سیاسی و اجتماعی شب عاشورا اظهار داشت: در عاشورا، همه مظاهر باطل با لباس حق ظاهر شدند؛ آن‌ها که نماز می‌خواندند و حج می‌رفتند، به ظاهر اهل دیانت بودند، اما حقیقت دین را ترک کرده بودند؛ چرا که دین بدون ولایت و امامت، بی‌ریشه و بی‌ثمر است.

شب نهم محرم؛ محرم، مرز تمایز انسان آگاه با جاهلیت سازمان‌یافته است / اگر انسان از عقل و معرفت فاصله بگیرد، از انسانیت جدا شده است

05 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین بنیاد خلقت انسان پرداخت و بیان داشت: خداوند همه موجودات را بر مبنای ذات و طبیعتشان آفرید، اما بنیان انسان را بر علم، عقل و معرفت نهاد. انسانی که از این مسیر منحرف شود، از حقیقت انسانیت فاصله گرفته و در حد حیوان فرو می‌افتد.

شب هشتم محرم؛ نهضت امام حسین (ع) امتداد بعثت رسول‌الله (ص) برای هدایت همه بشریت است /محرم؛ فرصتی برای بازخوانی جایگاه وحی در برابر جاهلیت مدرن

04 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی خاطرنشان کرد: امام حسین علیه‌السلام وارث همه انبیا است و زیارت وارث دقیقاً به همین معناست؛ او نه تنها ادامه‌دهنده راه پیامبر اسلام، بلکه احیاگر آموزه‌های حضرت آدم، نوح، ابراهیم، موسی و عیسی علیهم‌السلام است.

شب هفتم محرم؛ محرم، نمایش عزت و شکوه اسلام است نه صرفاً یک رسم مذهبی / نهضت امام حسین‌(ع)، مکتبی جهانی و فرافرقه‌ای است

03 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی با تاکید بر اینکه این قیام متعلق به همه آزادگان عالم است نه صرفاً شیعیان، گفت: نهضت عاشورا همانند بعثت پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله، نقطه تحولی در تاریخ بشریت بود؛ هدف آن، بازگرداندن امت به آموزه‌های اصیل اسلام و زدودن غبار بدعت و تحریف بود.

شب ششم محرم: تنها راه برچیدن جاهلیت از دل تاریخ است/ نه دانشگاه و حوزه، بلکه حسینیه جاهلیت را درمان می‌کند

02 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی، با تأکید بر عمق خطر جاهلیت گفت: جهل را می‌توان با علم و منبر و درس حوزه و دانشگاه درمان کرد؛ اما جاهلیت با این‌ها درمان نمی‌شود، بلکه نیاز به خون دارد. تنها حسینیه و نهضت عاشورا می‌تواند جاهلیت را از میان بردارد.

شب پنجم محرم: بازخوانی ارکان نظام جاهلی/ قیام امام حسین علیه‌السلام، براندازی نظام جاهلی و احیای حاکمیت الهی بود

01 07 2025

استاد مرتضی جوادی آملی در تبیین ارکان نظام جاهلی، به دو رکن اصلی یعنی شرک در عبادت و انکار جریان رسالت و وحي اشاره کرد و افزود: حاکمان اموی گرچه به ظاهر به دین پایبند بودند، اما باطن نظام آن‌ها برگرفته از جاهلیت بود؛ حکومتی که قانون‌گذاری را از خداوند سلب می‌کرد و آن را در اختیار خود می‌دانست.

شب چهارم محرم: بازخوانی ریشه‌های تاریخی قیام عاشورا / قیام امام حسین(ع) برای اصلاح امت پیامبر و احیای سنت‌های الهی و نبوی بود

30 06 2025

استاد مرتضی جوادی آملی در این جلسه با تبیین جایگاه رفیع مجالس حسینی در فرهنگ شیعی، حسینیه‌ها را تجلی‌گاه هویت دینی دانسته و بر تمایز این محافل با سایر عبادتگاه‌های ادیان الهی تأکید کرد.

شب سوم محرم: احیای روح توحید در برابر عصر جاهلیت / شرک، بزرگ‌ترین شاخصه جاهلیت/ حسین علیه‌السلام با شرک مبارزه کرد

29 06 2025

استاد مرتضی جوادی آملی در این سخنرانی با تبیین تفاوت جوهری دوران جاهلیت و عصر توحید، شاخص‌ترین ویژگی عصر جاهلیت را شرک معرفی کرد و افزود: بنیان هر انحرافی شرک است، و امام حسین(ع) همانند پیامبر اسلام(ص)، با تمام وجود در برابر آن ایستاد.

شب دوم محرم: مجلس حسینی، مدرسه تربیت الهی است

28 06 2025

استاد مرتضی جوادی آملی در این سخنرانی به تبیین فلسفه نهضت حسینی از منظر قرآنی و تاریخی پرداخت و با اشاره به شرایط جاهلیت پیش از بعثت پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله و سلم، حرکت امام حسین علیه‌السلام را تلاشی برای مقابله با بازگشت جامعه اسلامی به همان مظاهر جاهلیت دانست.​​​​​​​

شب اول محرم: مجلس امام حسین(علیه السلام) مجلسی الهی با رنگ خداست / اخلاص یاران امام حسین، رمز ماندگاری عاشورا در طول قرون و اعصار است

27 06 2025

استاد مرتضی جوادی آملی ضمن اشاره به عظمت یاران امام حسین(ع) بیان داشت: در شب عاشورا، امام حسین(ع) یاران را پالایش کرد. تنها خالص‌ترین و فداکارترین یاران ماندند؛ کسانی که حاضر بودند هفتاد بار کشته شوند اما دست از امام برندارند. این اخلاص، رمز ماندگاری عاشورا در طول قرون و اعصار است.

مراسم سوگواری دهه اول محرم الحرام با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد مرتضی جوادی آملی

27 06 2025

 مراسم عزاداری و سوگواری شهادت سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) در دهه اول ماه محرم الحرام با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد مرتضی جوادی آملی در  مسجد حسینیه حضرت سید الشهداء دهستان بهرستان از توابع شهرستان آمل برگزار می شود.

Responsive Image

دیگر اخبار